Home » HOT, PIETE DE MANCARE, REPORTAJ DUBLIN, REPORTAJ FOODBLOG, VIAȚA ÎN DUBLIN

Fotoreportaj: Terenure Village Market

Ador pietele in aer liber si, chiar daca in Dublin termenul de piata nu este atat de complex pe cat este in Bucuresti/Romania/tarile sudiste, imi place multe cand am ocazia de a ajunge intr-una din zecile astfel de locuri ce sunt in orasul in care traiesc.

De doar o saptamana s-a deschis una noua si asta, desigur, a fost o veste mare pentru gurmandul din mine :D. De fapt, nu este ea chiar noua, insa s-a repozitionat intr-o zona mult mai buna. Este, practic, cea mai apropiata piata in aer liber de weekend de langa zona in care locuiesc. Pana acum doua saptamani se afla intr-o intersectie urbana, de o saptamana s-a mutat intr-un parc. La fix, adica.

Nu va mai tin de vorba, pun doar pozele, ca e weekend si poate aveti treaba. A, de mancat am mancat o clatita. Cu nutella si banane. Nu am primit bon fiscal. Am sunat la Fiscul Irlandez. Au venit trei dube si i-au arestat pe oamenii aia care faceau clatite. Opt ani de puscarie si 32.000 euro amenda. Imi pare rau.

Va doresc numai bine!

Acest website are si o PAGINA DE FACEBOOK (click aici pentru "Like") in care vei intalni mult mai multe informatii decat cele publicate aici: postari aproape zilnice, poze din bucataria mea, de la locul meu de munca, precum si concursuri sau informatii utile.


2 comentarii »

  1. Sarbatori fericite, Cristi!Poate ar trebui sa le explici cititorilor ca cei care au o afacere atat de mica nu sunt obligati sa dea bon , ei fiind impozitati cu o suma fixa.Statul este multumit ca oamenii aceia muncesc si se intretin , deci nu sunt o povara pentru societate.

  2. Esti mirlan, bre.

Mi-ar face plăcere să comentezi articolul.

Te poți și abona la comentarii prin RSS.

Poți folosi următoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>