Dacă vă place bucătăria italiană autentică

Când cineva vrea să demonstreze că cunoaște lumea mare

Atrage atenția asupra faptului că există o mare diferență între cuvintele gourmet și gourmet. În timp ce purtătorul primei etichete are un derogatoriu pentru un lacom, cel de-al doilea menționat este, potrivit lui, adevăratul cunoscător al mâncării. Dar știți că o astfel de afirmație este departe de adevăr, ca și cârnații cu treizeci de coroane la carne.

Când cineva vrea să demonstreze că cunoaște lumea mare

Dicționarele cuvintelor străine-atât cele de hârtie, cât și cele virtuale-spun clar un gourmet este un gourmet și un admirator al subtilităților în artă. Un gourmet este un cunoscător capabil să guste, să judece și să analizeze feluri de mâncare și vinuri, un gourmet. Se pare că ambele concepte sunt apropiate unul de celălalt, iar purtătorii lor nu s-ar așeza cu siguranță de la o masă comună. Dar adevărul este că nu sunt exact la fel în termeni simpli, s-ar putea spune că un gourmet este un gourmet atât de nobil, care va pune întotdeauna calitatea alimentelor și a ingredientelor sale deasupra cantității.

El va căuta și de a analiza compoziția și papilele gustative pentru a explora cele mai subtile nuanțe ale vasului, în timp ce gourmet va mânca pur și simplu minunat și are nevoie doar de faptul că consumul de l-a adus plăcerea de a corpului și a spiritului și nu mai adânc în ea.În căutarea mesei perfecte.Dar cum arată o experiență gastronomică perfecta.Sau chiar cel gourmet.Ce o persoană, aceasta opinie diferită. Acesta este doar lucrul despre mâncare-nu există un răspuns clar la aceste întrebări. Gusturile sunt atât de individuale.Mi-am abordat prietenii cu o întrebare simplă: vă amintiți experiența dvs. gastronomică finală.

Răspunsurile m-au surprins cu varietatea lor

Svetlana și-a amintit primul lucru la care m-am gândit a fost friptura T-bone de la pub-ul Crowsnest din Cork, Irlanda.Carne de vită uimitoare, doar gătită, suculentă, parfumată. Și legume fierte, toate spălate cu bere bună. N-am mai mâncat o bucată de carne așa de bună de atunci.

Răspunsurile m-au surprins cu varietatea lor

Prietenul meu Lukáš a fost, de asemenea, imediat clar în primul rând, sunt găluștele bunicii mele, apoi găluștele păroase ale mamei mele cu carne de porc murată, din străinătate, apoi terci de orz cu miere și smântână din Moldova. Am o experiență memorabilă pe 6 + 3/4 mâncat pizza de la Pizza Hut în Stratford, dar a fost mai mult de o experiență de lăcomie colectivă.Dana a reamintit a fost în Sankt Petersburg, felul de mâncare a fost numit pui după Kiev și a fost o combinație minunată de picioare de pui prăjite cu unt și mărar, înfășurate într-o astfel de pungă, unde mirosul de mărar și unt se amestecă perfect.

Nu-mi amintesc să mă fi lovit așa ceva de atunci.Prietenul londonez Mark a răspuns cu un răspuns rapid nu există o experiență gastronomică mai bună decât un cheesburger de ananas de la pete gras în Blackheath la două dimineața.Sincer cu el singur, aș argumenta serios.Pe traseul gastronomic.M-am încumetat să extind întrebarea: cum crezi că arată traseul gastronomic perfect.Se conduce printr-o dumbravă verde ca un basm dařbuján și pandrhola, numai că în loc de cârnați pe copaci stea prăjituri, trandafiri rosii ecuador.