Home » CONCURSURI, HOT

CONCURS: Castiga o cina romantica de Valentine’s Day la Crowne Plaza Bucuresti!

7 February 2014 CONCURSURI, HOT 3,972 views Nici un comentariuTrimite pe mail Trimite pe mail

Salutari, prieteni! Primul concurs din 2014 pentru voi vine tot de la amicii buni si vechi care au mai oferit alte premii anul trecut: e vorba de hotelul Crowne Plaza Bucuresti. De data asta aveti ocazia de a castiga un voucher de 230 de lei (trei feluri de mancare + un cocktail de primire + apa minerala + cafea), pentru un cuplu, ce va fi folosit in seara zilei de vineri, 14 februarie, in restaurantul hotelului, cu ocazia Valentine’s Day. Meniul special de Valentine’s Day este AICI.

Cum il castigati? Cam asa:

Pe pagina de facebook a hotelului veti gasi, exact AICI, anuntul concursului “Like. Eat. Love”. Acolo va trebui sa puneti un comentariu, sub forma unei declaratii de dragoste fata de partener, apoi sa va invitati prietenii sa aprecieze comentariul vostru. Daca se aduna si alte aprecieri, ale publicului general, pentru comentariul vostru, cu atat mai bine. Persoana care aduna cele mai multe “like-uri” pentru comentariul/declaratie postat va castiga premiul. Bafta! Se accepta doar comentariile/nr. de likeuri care sunt postate pe pagina de facebook a hotelului.

crowne

Concursul se va incheia pe data de 13 februarie, ora 15:00. Castigatorul va fi anuntat pe 13 februarie, ora 16:00. Voucherul de 230 lei pentru doua persoane se foloseste doar vineri seara, 14 februarie, de Valentine’s Day, in cadrul restaurantului hotelului. Prin urmare, trebuie sa fiti din Bucuresti sa sa puteti ajunge, daca veti castiga, in Bucuresti in seara zilei de 14 februarie.

Bafta, prieteni!

Acest website are si o PAGINA DE FACEBOOK (click aici pentru "Like") in care vei intalni mult mai multe informatii decat cele publicate aici: postari aproape zilnice, poze din bucataria mea, de la locul meu de munca, precum si concursuri sau informatii utile.


Mi-ar face plăcere să comentezi articolul.

Te poți și abona la comentarii prin RSS.

Poți folosi următoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>