Home » HOT, INTERNET GURMAND

Foodpanda.ro – sustinator al Proiectului “10.000 pentru copii”

11 December 2013 HOT, INTERNET GURMAND 4,934 views Nici un comentariuTrimite pe mail Trimite pe mail

Cu mare placere anunt ca in ultimele saptamani am avut un sustinator al “Proiectului 10.000 pentru copii“. Practic, mai multe bloguri culinare romanesti au acceptat sa promoveze acest serviciu de comenzi online pentru a ajuta la strangerea de fonduri. Si ajutorul dat de Foodpanda este susbstantial, compania fiind “raspunzatoare” pentru mai bine de o cincime din suma stransa pana acum.

Foodpanda este o platforma web ce a fost creata pentru a oferi persoanelor care nu au timp sau indeletnicirea sa gateasca posibilitatea de a incerca toate tipurile de mancare. Direct acasa. Practic, iti alegi zona in care stai, alegi apoi de la ce restaurant sa primesti mancare acasa si apoi dai comanda. Deocamdata serviciul este disponibil in Bucuresti (aproximativ 100 de restaurante deja incluse in sistem) si Cluj-Napoca, intre orele 10-22, zi de zi.

foodpanda

Mai mult decat atat, FoodPanda (cont de Facebook AICI) are si o aplicatie pentru mobil care reinventeaza comenzile si livrarile la domiciliu. Aplicatia gratuita poate fi downloadata de AICI sau dand click pe bannerul de mai jos:aplicatie

Multumesc, Foodpanda, si multumesc bloggerilor culinari care si-au donat spatiul de pe propriile siteuri si au donat pentru proiect sumele oferite de Foodpanda:

www.alexjuncu.ro

www.angi-food.blogspot.ro/

www.saffronanddates.blogspot.com

www.prajituricisialtedulciuri.wordpress.com

www.andie.ro

www.placerisimple.wordpress.com

www.disturbinglydelicious.ro

www.alinaavramdohotariu.blogspot.ro/

www.dulciurifeldefel.ro

www.foodblog.ro

www.pasiunesiculoare.blogspot.ro

www.sisterskitchen.ro

www.foodiefamily.ro

www.isabelacuisine.ro

www.bucatariaelenei.blogspot.ro

 

 

Iar marti, 17 decembrie (chiar daca donatiile se inchid pe 15 decembrie), la restaurantul Osho din primaverii (Bucuresti), va avea loc o masa caritabila (bufet + socializare), organizata de echipa Star Chefs (Nico Lontras, Jonny Susala, Iosif Stefanescu) si de initatorii Proiectului 10.000 pentru copii – adica Andie.ro si Foodblog.ro. Yuhuuuu!

Acest website are si o PAGINA DE FACEBOOK (click aici pentru "Like") in care vei intalni mult mai multe informatii decat cele publicate aici: postari aproape zilnice, poze din bucataria mea, de la locul meu de munca, precum si concursuri sau informatii utile.


Mi-ar face plăcere să comentezi articolul.

Te poți și abona la comentarii prin RSS.

Poți folosi următoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>