Home » VIAȚA ÎN DUBLIN

Lime, prietena mea de zi de zi

15 October 2009 VIAȚA ÎN DUBLIN 3,006 views 8 ComentariiTrimite pe mail Trimite pe mail

Sînt deja cîteva luni bune de cînd am renunțat la lămîie în favoarea suratei mai aromate, lime, pentru limonada de zi de zi. Oricum, am mereu în frigider 5-6 lime și îmi pare rău că nu găsesc varianta organică aici, așa cum se întîmplă cu alte fructe. Aici costă cam între 37 cenți și 60 de cenți/bucată, depinde de magazin.
Îmi place enorm parfumul de lime, diferență majoră față de cel al unei lămaîi. Cu niște miere, cu toată pulpa de la lime, cu sucul natural extras, apoi cu apă rece îmi prepar un pint de limonadă pe zi (pahar de 568 ml), pe care-l consum, negreșit, cam la ora 1-2 ziua.
Dimineața, obligatoriu o cană de ceai verde organic, iar seara, după masă, o cană de ceai de mentă organică. Bine, în unele zile, aportul de lichide urcă și cu ajutorul unei beri, în aceste zile mă așteaptă marea mea preferată din ultimul an, Paulaner nefiltrată :).

Acest website are si o PAGINA DE FACEBOOK (click aici pentru "Like") in care vei intalni mult mai multe informatii decat cele publicate aici: postari aproape zilnice, poze din bucataria mea, de la locul meu de munca, precum si concursuri sau informatii utile.


8 comentarii »

 1. aici sunt 4-5 la dolar. cateodata si 10/$1.
  excelenta cu corona 🙂

 2. Nu mai imi zi – asa mi-as dori sa ma teleportez in SUA cind am de facut shoppingul de papa…

 3. sa vezi ce buna e la Mojito 😉

 4. lime ? nu am auzit…….am sa o probez…….felicitari !

 5. n`am facut niciodata limonada din lime dar le folosesc pentru a stropi avocado cu ele. aici n`am vazut precizat care lime e organica si care nu (la kaufland).

 6. Incearca sa faci limonada din lime, ia sa vezi.

 7. Eu folosesc la limonada si coaja de la lime, data pe razatoarea mica, si mi se pare delicios, dar am avantajul de a avea lime din productie proprie, nu as avea curajul sa fac asta cu cele din comert. Si eu pun toata pulpa si imi place mult cu apa minerala forte. Intr-adevar, limonada din lamai obisnuite nici nu se compara.
  P.S.: blogul e delicios, ma bucur ca l-am (re)descoperit.

 8. […] Pe la ora 13-14: un pahar de 500ml de limonadă din lămâie verde; […]

Mi-ar face plăcere să comentezi articolul.

Te poți și abona la comentarii prin RSS.

Poți folosi următoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>