Home » GURMANDUL ROMAN, VIAȚA ÎN DUBLIN

Asia la mine acasă

21 July 2008 GURMANDUL ROMAN, VIAȚA ÎN DUBLIN 3,000 views 2 ComentariiTrimite pe mail Trimite pe mail

IMG_2231
Am achiziţionat de curînd o punguţă de chinese noodles dar şi mai multe sosuri asiatice: soya sauce, fish sauce şi teriyaki sauce. Asta fiindcă ne place foarte mult mîncarea asiatică. Vrem să preparăm în wok noodles cu bucăţele de piept de pui (pe care le vom marina înainte în teriyaki sauce), ardei, ceapă şi fish sauce.
Alte sugestii de preparare?

Acest website are si o PAGINA DE FACEBOOK (click aici pentru "Like") in care vei intalni mult mai multe informatii decat cele publicate aici: postari aproape zilnice, poze din bucataria mea, de la locul meu de munca, precum si concursuri sau informatii utile.


2 comentarii »

  1. Nu folosi mai mult de o lingurita de fish sauce – este un condiment, nu sos. Inlocuieste fish sauce cu soy la stir-fry.

    In rest, poti pune cate si ce legume vrei tu la sotat – ciuperci, ardei gras, neaparat ceapa verde (cam in ordinea asta – vrei sa sotezi legumele in functie de cat timp le ia). Foc EXTREM de mare, ideea e sa ia caldura un pic legumele, nu sa le fiarba sufletul.

    Din poza arata cam a ramen noodles – foarte bune pentru supa. O zeama de pui si legume concentrata, bucatele de pui, cateva frunze de spanac, un ou fiert (eventual, nu neaparat), ceapa verde, 2-3 felii de ghimbir.

    Data viitoare sa-ti cumperi si sesame oil (si rice vinegar, care desi nu folositor la stir-fries e bun de avut in casa)

  2. Lola, nu-i spune lui de vinegar, de oricare ar fi, ca nu-l suporta. Off! dar, cu siguranta, eu am retinut! La ce pot sa folosesc rice vinegar?

Mi-ar face plăcere să comentezi articolul.

Te poți și abona la comentarii prin RSS.

Poți folosi următoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>