Home » GURMANDUL ROMAN

3 zile culinare în România

21 May 2008 GURMANDUL ROMAN 2,271 views 7 ComentariiTrimite pe mail Trimite pe mail

Am fost 3 zile în București. Din păcate n-am poze să pun (am fost total absorbit de felurile de mîncare pregătite de mama mea). Mi-a fost dor de salata de vinete cu puțină ceapă, puțin pătrunjel și maioneză de casă. Mi-am satisfăcut pofta.
Ce-am mai mîncat: clătite cu somon afumat, carne de miel la cuptor cu usturoi, ciorbiță de miel și clasicii mititei.
Mi-am adus la Dublin niște cașcaval afumat împletit, ceva caș afumat și favorita mea, brînza de burduf în coajă de brad (de la Dâmbovicioara – foto).

Acest website are si o PAGINA DE FACEBOOK (click aici pentru "Like") in care vei intalni mult mai multe informatii decat cele publicate aici: postari aproape zilnice, poze din bucataria mea, de la locul meu de munca, precum si concursuri sau informatii utile.


7 comentarii »

  1. Sa-ti fie de bine! 🙂

  2. Cristi, unde gasesc branza in coaja de brad, pentru ca in curand ajung si eu prin zona aia?

  3. Mirela,
    In zona Bran, Dambovicioara, Rasnov ai cele mai mari sanse.
    Sanse maxime ptr Cheile Dambovicioarei.

  4. Eu am gasit branza in coaja de brad in weekend la Muzeul Satului. Nu stiu daca cei ce vindeau sunt acolo permanent dar puteti incerca.

  5. Trebuia sa treci si prin ardeal la o ciorba de fasole adevarata 🙂 http://www.e-retete.ro/retete/ciorba-de-fasole-cu-ciolan-ardeleneasca

  6. Brânza aia în coajă de brad e criminalăăă!! Huh, ce poftă mi s-a făcut! 😛

  7. Crede-ma, daca o pui in omleta sau pe o felie de paine prajita/fierbinte, innebunesti. Se topeste ca mozzarella, numai ca are un gust profund, tare. Ahhhhhh.

Mi-ar face plăcere să comentezi articolul.

Te poți și abona la comentarii prin RSS.

Poți folosi următoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>