Home » INTERNET GURMAND

Cum să obţii brînză afumată!

9 May 2007 INTERNET GURMAND 2,107 views 5 ComentariiTrimite pe mail Trimite pe mail

S-a întîmplat la Kormend, în vestul Ungariei. O fabrică de brînzeturi a luat foc, în incendiu distrugîndu-se 22 tone de unt, 40 de tone de grăsimi vegetale, 80 de tone de brînză, 100 de tone de praf de brînză (ce-i asta?).
Cu imensul incendiu s-au luptat 85 de pompieri din 13 echipaje. Proprietarii fabricii sînt olandezi, iar pierderile sînt de 12 milioane de euro.

Acest website are si o PAGINA DE FACEBOOK (click aici pentru "Like") in care vei intalni mult mai multe informatii decat cele publicate aici: postari aproape zilnice, poze din bucataria mea, de la locul meu de munca, precum si concursuri sau informatii utile.


5 comentarii »

 1. Nu se foloseste praf de branza la chipsuri sau produse gen Bake Rolls?

  Totodata proprietarii olandezi sunt dispusi sa reconstruiasca fabrica, iar autoritaile locale sunt dispuse sa le ofere o subventie pentru asta.

 2. Raspuns: E-uri, Cristi.

  In Olanda branza de la supermarket e cam 3-5 EUR/kg, iar la particular peste 10 EUR. Iti spune tata koreanu care a stat mai bine de 2 luni prin Olanda. Doar ai uitat cine sunt inventatorii E-urilor?
  Sa ne bucuram cat mai exista sectorul privat in Romania si sa-l exploatam ca atare.

 3. Daca ma intrebai cum se obtine mancarea afumata era mai simplu, ca iti ziceam: se pune mancarea pe foc, dupa care sub pretextul ca iti citesti mailul, iti aluneca mouse-ul pe bloguri, pana cand un miros nu tocmai ortodox incepe sa devina enervant. 😀

 4. pai in cazul asta nu mai e papa bun 🙂

 5. Uite un site cu o tematica similara, de la care ai putea invata cate una-alta…
  (ziceam si eu)

Mi-ar face plăcere să comentezi articolul.

Te poți și abona la comentarii prin RSS.

Poți folosi următoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>